Gary הוא אלבום האולפן החמישי של להקת האינדי בלוסומס (Blossoms), והרביעי שלה שמגיע למקום הראשון במצעד המכירות בבריטניה.
שם האלבום "גארי" נקרא על שם גורילת סיבי זכוכית באורך 2.5 מטר שנגנבה ממרכז גן לנרקשייר בתחילת 2023, ומאז נערך קמפיין לאתרו. חלקו האחורי נמצא, אך חזיתו נותרה חסרה.
מאז שהלהקה הוקמה ב-2013, בלוסומס נהנתה מהצלחה מתמשכת. כבר אלבום הבכורה שלהם ב-2016, הגיע לראש מצעדי האלבומים במשך שבועיים רצופים וזכה במועמדויות לפרס הלהקה הטובה בטקס ה-BRIT ולפרס מרקורי. אלבום ההמשך שלהם, Cool Like You מ-2018, הגיע למקום ה-4, בעוד שאלבום האולפן השלישי שלהם, Foolish Loving Spaces מ-2020, ואלבום האולפן הרביעי, Ribbon Around The Bomb מ-2022, הגיעו למקום הראשון בבריטניה.
חמשת החברים מסטוקפורט אנגליה הם טום אוגדן – שירה ראשית וגיטרה, צ’ארלי סולט -גיטרה בס, ג’וש דיוואי – קלידים, ג’ו דונובן – תופים, ומיילס קליהול – גיטרה
הם ממשיכים את המאפיינים של בלוסומס בשילוב של פופ, אינדי-פופ, וסינת’פופ, תוך שימוש במלודיות קליטות והרמוניות קוליות עשירות. המוזיקה של הלהקה מאזכרת בגדול את רוח את שנות ה-80, שעדיין נושבת חזק מן העבר.
הטקסטים בעלי אופי משעשע וקליל, שירים על מערכות יחסים. המשלבים בין אווירה של כיף וחוסר דאגה לבין עומק מסוים.
ההפקה המוזיקלית כמו באלבומיה הקודמים של בלוסומס נקייה ומלוטשת, ומשדרת מקצועיות ליגת על. הלהקה משלבת רטרו עם מודרני. השירים מייצגים את היכולת של חבריה ליצור תכנים קליטים, תוך שמירה על זהות מוזיקלית ייחודית.
לסינגל המוביל, "מה אני יכול להגיד אחרי שאני מצטער?"הוא פאנק טהור עם שפע של סינת'ים וליין בס גרובי. זה השיר הראשון מבין שניים שהפיק מפיק הדאנס אלט-פופ Jungle.
Gary הוא עוד אלבום מעולה של בלוסומס. הוא נשמע הכי מגוון שלהם עד כה אולי מפני שבפעם הראשונה בקריירה שלהם, הם היו פתוחים לעבוד עם משתפי פעולה, מה שמאפשר להם להיות יצירתיים יותר מאי פעם בהפקה. בלוסומס הם חמישה אנשים שעושים מוזיקה שמשמחת אנשים. אחרי חמישה אלבומים הם עדיין נהדרים וייחודיים. האלבום הזה לא יאכזב מעריצים נאמנים ויביא להם גדוד של חדשים.
בלוסומס Gary









