מי זה דג'ו? דג'ו הוא שם בדוי של הזמר-יוצר והשחקן ג'ו קירי (שמו המלא ג'וזף דיוויד קירי), הידוע מבין היתר, כסטיב הרינגטון מססדרה Stranger Things. קירי, שנולד בניובריפורט, מסצ'וסטס, ארה"ב ב-24 באפריל 1992, הקליט והוציא בעבר מוזיקה תחת הכינוי Cool Cool וכחבר בלהקת הרוק הפסיכדלית Post Animal, אותה עזב ב-2019 כדי להתמקד במשחק ובפרויקטים סולו.
דג'ו הוציא באופן עצמאי את אלבום האולפן הראשון שלו, Twenty Twenty, ב-2019; הוא כתב והפיק את האלבום במלואו.-2022, דג'ו הוציא את אוסף ההמשך DECIDE. האלבום, הכולל את הסינגלים Change, Gloom, Figure You Out ו-Half Life, נכתב במשותף עם המוזיקאי יליד יוסטון אדם ת'יין, שגם הפיק את האלבום.
DECIDE זיכה את ג'ו בהופעה הראשונה שלו אי פעם במצעד הבריטי, כאשר האלבום הופיע לראשונה במקום ה-93 במצעד הורדות האלבומים הרשמי בספטמבר 2022.
בתחילת 2024, שיר מהאלבום End of Beginning זכה להצלחה ויראלית, בזכות טרנד ה-TikTok, והופיע לראשונה ב-100 הגדולים של מצעד הסינגלים הרשמי של בריטניה בפברואר 2024, והגיע לראשונה למקום ה-100.. ב-9 בינואר 2026, כשהעונה החמישית של Stranger Things התקרבה לסיומה, End Of Beginning חזר למצעד, ולבסוף הגיע עד למקום הראשון בבריטניה.
זהו סינת'-פופ אינדי בעל אווירה נוסטלגית ופסיכדלית. ההפקה כוללת סינתיסייזרים מהפנטים, מקצבי תופים רכים וריפי גיטרה נינוחים שיוצרים תחושה של "חלום בהקיץ".השיר שנבנה בהדרגה מקטעים שקטים ועד לשיא רגשי ועוצמתי (קראשנדו) בסיום. שירתו של קירי מאופקת אך מלאת נשמה, מה שמוסיף לטון המהורהר של השיר.
השיר עוסק בנוסטלגיה, צמיחה אישית ופרידה מפרק חיים משמעותי השיר נכתב על התקופה שבה קירי חי בשיקגו בשנות ה-20 המוקדמות שלו, לפני שהתפרסם בסדרה "דברים מוזרים". השיר מתאר את התחושה המורכבת של חזרה לעיר שעיצבה את דמותו. המילים "Another version of me, I was in it" (גרסה אחרת שלי, הייתי בתוכה) מתייחסות לגרסאות השונות של האדם שהוא היה בעבר. השיר בוחן את הפער בין מי שהיה אז לבין מי שהוא היום.שם השיר השיר מרמז על סיומו של שלב ה"התחלה" בחייו הבוגרים והמעבר לשלב הבא. הוא מתאר פרידה "מרירה-מתוקה" מתקופה של תמימות וחיפוש עצמי.
השורה "You take the man out of the city, not the city out the man" מדגישה שגם אם אדם עוזב מקום פיזית, החוויות והזכרונות משם נשארים חלק בלתי נפרד ממנו.
מקום ראשון בבריטניה Djo והשיר End of Beginning
One teardrop from my eye
You better save it for
The middle of the night
When things aren't black and white
Enter, Troubadour
"Remember twenty-four?"
Another version of me, I was in it
I wave goodbye to the end of beginning
And you're just finding out
Now isn't that a laugh?
A major sacrifice
But clueless at the time
Enter, Caroline
"Just trust me, you'll be fine"
Another version of me, I was in it
I wave goodbye to the end of beginning
(Goodbye, goodbye, goodbye, goodbye)
You take the man out of the city, not the city out the man
You take the man out of the city, not the city out the man
You take the man out of the-
Another version of me, I was in it
Oh, I wave goodbye to the end of beginning
(Goodbye, goodbye)






