תום יורק סולן רדיוהד אמר פעם שבילי אייליש היא "היחידה שעושה משהו מעניין בימינו". בסוף השבוע אייליש ביצעה קאבר עדין לשיר "Creep" של רדיוהד באמסטרדם, שיר שחוק מאוד, אבל בביצוע שלה – קיבל יופי מחודש.
סיבוב ההופעות העולמי של אייליש "Hit Me Hard And Soft" הגיע לזיגו דום בבירה ההולנדית ביום ראשון (4 במאי) לראשון מתוך שלושה לילות, ובין רשימת 22 השירים, היא כללה לראשונה את הסינגל הראשון של רדיוהד משנת 1992.
אייליש היא מעריצה ותיקה של רדיוהד, ובשנת 2019 התברר שהתחושה הייתה הדדית, כאשר הסולן תום יורק שיבח את רוחה המרדנית. "אני אוהב את בילי אייליש", אמר. "היא עושה את שלה. אף אחד לא אומר לה מה לעשות".
מנהל סיבוב ההופעות של אייליש, בריאן מרקיז, גילה מאוחר יותר שיורק פגש אותה מאחורי הקלעים בהופעה ואמר לה, "את היחידה שעושה משהו מעניין בימינו".
סיבוב ההופעות "Hit Me Hard And Soft" צפוי להימשך ברחבי אירופה במהלך החודש הקרוב, והיא תגיע לבריטניה ב-7 ביולי לשני לילות בגלזגו ולאחר מכן לשישה לילות ב-O2 ארנה בלונדון. ארבע הופעות במנצ'סטר ושתיים בדבלין.
במקום אחר, אייליש הצטרפה לאחרונה לצ'רלי XCX במהלך הופעת קואצ'לה 2025 שלה לביצוע של שיתוף הפעולה שלהם "Guess", שיר לו היו מועמדים לאחרונה לגראמי להופעת צמד/להקה פופ הטובה ביותר.
בילי אייליש שרה Creep של רדיוהד באמסטרדם
רדיוהד – Creep