אופוס Opus

שילר Schiller

הליקון
4/5

צ'יל, קלאסי, אופרה, אלקטרוני. נדמה שגם שילר לא הצליח להגדיר לעצמו מה הוא רוצה להיות באלבום ה-8 שלו. אם תערבבו, תקבלו תמהיל טעימות אטרקטיבי קלאסי- אלקטרוני ולא רק. 
גרמניה על הקו. יש כאן מסורת: חברת דוייטשה גרמופון הותיקה (נוסדה ב-1898) שמכוונת היום לחיבור קלאסי ומודרני.
שילר, בשמו המלא כריסטופר וון דיילן Christopher von Deylen, איש מוסיקה אלקטרונית, משתף באלבום יעם יוצרים ונגנים עכשוויים, כאשר הקו המוביל הוא חיבור בין קלאסי לאלקטרוני (צליל סינטיסיירים, ביטים, קולות מסונתזים, גרוב)
בין 15 הקטעים מעניינת במיוחד האינטרפרטציה ל – Gymnopédie No. 1 של אריק סאטי בביצוע הפסנתרן הצרפתי הקלאסי Hélène Grimaud. הרצועה הבאה "אגם הברבורים" של צ'ייקובסקי מתמזגת במעבר צ'יל שמימי, נגינת אבוב נפלאה של אלברכט מאייר Albrecht Mayer וקצב אלקטרוני. הקליפ לקטע הזה ב – אם.טי.ווי גרמניה הזניק את הקטע לפסגת הסינגלים.
אנה נטרבקו, Anna Netrebko ,ילידת רוסיה נותנת קול סופרנו יפהפה לקאבר של Solveig’s Song מאת גריג בעיבוד קלאסי-אלקטרוני. וגם משהו קצרצר מה"רפסודיה על נושא של פגניני" מאת רחמנינוף בנגינת גרימו באווירת צ'יל מהפנטת. ועוד אחד לתפארת חיבור הקלאסי והמוסיקה האלקטרונית –  Reverie מאת קלוד דביסי. אלה קטעים לאוהבי מיקסים של קלאסי ואלקטרוני, מבחר באלבום שמציע בישולים שונים –  חלקם מיוחדים, חלקם פחות.

נגנים

Hélène Grimaud – Piano
Anna Netrebko – Vocals
Albrecht Mayer – Oboe
Diana Tishchenko – Violin

קטעים

01. Opus: Exposition
02. Desert Empire
03. Gymnopédie No. 1
04. Swan Lake
05. Solveig’s Song
06. Twentynine Palms
07. Promenade
08. El Cielo
09. Reverie
10. Imperial Valley
11. Sunrise Way
12. In Paradisum
13. Rhapsody On A Theme Of Paganini
14. Opus: Reprise

share

0 אהבו את זה

share

0 אהבו את זה

גלריית תמונות

שיתוף הפוסט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

הכתבות המומלצות

המשך קריאה לפי סגנונות

דילוג לתוכן